disclaimer

KBO 0871 250 733

MonThea vzw

Projecten

Peru

MonThea vzw

Gebruiksvoorwaarden

 

De volgende gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op de website van vzw Mon Thea. Door gebruik te maken van deze website, stemt u in met deze voorwaarden.

 

Verantwoordelijkheid

 

Deze website bevat informatie o.m. afkomstig van de vzw Mon Thea Geel. Ondanks de grote zorgvuldigheid en nauwkeurigheid bij het samenstellen en publiceren van het materiaal, kan de informatie achterhaald, incorrect en/of incompleet zijn. In geen enkel geval is de vzw MonThea aansprakelijk voor schade ontstaan uit het direct of indirect gebruik van het materiaal van deze website. Tevens behoudt de vzw MonThea ten allen tijde het recht om zonder voorafgaande waarschuwing wijzigingen in alle informatie die op deze website getoond wordt, aan te brengen.

 

Links naar websites van derden

 

Op deze website vindt u mogelijk links naar een of meerdere websites die door andere partijen dan de vzw MonThea worden geƫxploiteerd. Deze links worden uitsluitend voor het gebruikersgemak verstrekt. De vzw MonThea heeft geen zeggenschap over deze websites, en kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud noch de (on)beschikbaarheid ervan.

 

Copyright

 

Al het materiaal dat getoond wordt op deze website is eigendom van de vzw MonThea. Het materiaal mag alleen gebruikt en geprint worden voor persoonlijke, niet commerciƫle doeleinden. Het materiaal mag niet worden gereproduceerd, verspreid, verkocht of gepubliceerd zonder de schriftelijke goedkeuring van de webmaster. Voor meer informatie over het gebruik van het materiaal, kunt u contact opnemen met de webmaster.

 

 

Laatste aanpassing : 25/10/11